Ovatko Yamaha-veneet hyviä?

schedule
WRITTEN
18 Nov 2023

Jos haluat ostaa Yamaha-veneen, hintahaarukka vaihtelee sen perusteella, onko vene uusi vai käytetty, välillä 21 000–66 000 dollaria. Lisäksi niillä on erinomainen navigointijärjestelmä ja kalastuksen helpottava ohjausjärjestelmä, ja ne on rakennettu kestämään runsaasti kulumista. Moottorien vikaantumiseen kuluu 1 500–3 000 tuntia.

Paras vastine rahoillesi löytyy Yamaha-veneistä, erinomainen vaihtoehto. Yamaha-veneet on tehty erityisesti näitä vesiä varten, joten jos aiot veneillä järvillä tai joilla, voit tehdä sen.

Sinun tulisi harkita hintaa, luotettavuutta, soveltuvuutta kalastukseen ja kykyä toimia merivesissä ennen kuin päätät, onko Yamaha veneesi.

Ovatko Yamaha-veneet hyviä?

Monet veneen omistajat voivat kysyä: "Ovatko Yamaha-veneet hyviä veneitä?" etsiessään mukavaa jetvenettä vesille. Vaikka Yamaha-veneet ovatkin tunnettuja, tarkoittaako se, että ne ovat erinomaisia ja luotettavia? Tutkitaanpa!

1. Hinta:

Huvivenheet mahtuvat Yamaha-veneiden hintahaarukkaan. Jopa pidemmät Yamaha-veneet, jotka vaihtelevat 15–28 jalan välillä, ovat yhtä viehättäviä. Yamaha-veneitä voi ostaa mistä tahansa 21 000 dollarista 66 000 dollariin.

Mutta sinun on otettava huomioon ostos- ja huoltokustannukset hinnoittelua arvioidessasi. Sinun on tehtävä öljynvaihdot joka 50–100 tunnin välein, mallista ja käyttämästäsi öljystä riippuen.

Sinun on maksettava öljynvaihdosta ja tarkastuksen kustannuksista, jotka sisältävät polttoainesuodattimen, termostaatin, sytytystulpat ja muut komponentit.

Käyttökustannukset, mukaan lukien kuukausittainen maksu, polttoaine, vakuutus, rekisteröinti, huolto ja säilytys, ovat viimeiset asiat, jotka sinun tulisi ottaa huomioon. Yamaha-veneet eivät ole kalliimpia kuin sisämoottorit, mutta sinun on otettava huomioon nämä jatkuvat kulut.

2. Luotettava:

Yamaha-veneillä on erinomainen maine luotettavuudesta. Nämä jetveneet on suunniteltu kestämään paljon hankausta ja väärinkäyttöä vedessä. Yamaha käyttää vain premium-materiaaleja alustensa rakentamiseen.

Lisäksi se pidentää jetveneidensä käyttöikää seurauksena siitä. Yamahan valmistamat alukset väitetään sisältävän sisäisen potkurijärjestelmän. Kun tässä järjestelmässä oleva vesi saavuttaa tietyn nopeuden, moottori työntää sen ulos ja potkurit pumppaavat sen sisään.

Tämän järjestelmän huomattava piirre on, että se vaatii hyvin vähän huoltoa ja on erittäin tehokas. Yamahan DRiVE-teknologia, kaksipuolinen melajärjestelmä, mahdollistaa myös jetveneiden hallitsemisen matalissa nopeuksissa. Järjestelmän tavoite on tehdä aluksesta suoraviivaisempi manööveröitäessä hitaammilla nopeuksilla, mikä helpottaa kiinnittymistä.

3. Reittisuunnittelu:

Yamaha loi sähköisen potkujärjestelmän helpottaakseen navigointia vedessä. Tämän järjestelmän avulla voit saavuttaa suuren työntövoiman, suorempaa joystick-ohjausta ja lisääntynyttä manööveröitä heidän kehittyneen potkurijärjestelmänsä ansiosta.

Yamaha ei ole koskaan yrittänyt luoda rengasvetomoottoria erillisellä ulko-ohjauksella potkureille.

Ne, jotka ovat äskettäin ostaneet Yamahan veneen ja ovat epävarmoja navigoinnista, tulisi testata alusta matalissa vesissä. Yksinkertaisin tapa oppia veneen navigointia on harjoitella matalissa vesissä.

4. Säätöjärjestelmä:

Helm Master Ex on seuraavan sukupolven säätöjärjestelmä Yamahalta. Voit maksimoida jokaisen veden päällä vietetyn minuutin Helm Master Ex:n avulla. Tämä säätöjärjestelmä parantaa alkuperäisen Helm Masterin toiminnallisuutta ja joustavuutta.

Lisää ennaltaohjelmoituja kalastusominaisuuksia, autopilotti otsikon ja kurssin pidolla, joystick-säätöä, automaattista perusvenetoimintaa ja täysin sähköistä ohjausta sisältyy tähän järjestelmään. Tämä on ensimmäinen järjestelmä, jonka Yamaha voi käyttää yhdellä moottorilla. Kaksois-, kolmois- ja nelosmoottoreita käyttävät sovellukset voivat myös hyödyntää Helm Master Ex:ää.

5. Helppo Huolto:

Yamaha Jet Boatin hankkiminen tarjoaa jännittäviä kokemuksia ja helppoa ylläpitoa. Yamaha sisällyttää intuitiivisia ominaisuuksia jetveneidensä suunnitteluun säännöllisten huoltotehtävien virtaviivaistamiseksi. Yamaha Jet Boatin ylläpitäminen on helppoa sen saavutettavien moottoritilojen ja yksinkertaisten huoltosuunnitelmien avulla.

Jetveneiden Edut

Objektiivisesti arvioimalla jetveneen edut ja haitat voimme selvittää, kuinka luotettava se on.

Enemmistö malleista vähentää kokonaisvastusta ja on matalan syväyksen omaavia.

Erinomainen vaihtoehto joenkalastukseen ja matalan veden kalastukseen (lohikalojen verkkokalastus ansaitsee erityishuomion). Uusien jetvetoperävaihtoehtojen ansiosta teollisuuden johtajilta, kuten Mercury Marine, jotka yhdistävät runsaasti hevosvoimia ja suorituskykyä matalassa vedessä, sinun ei tarvitse valita jetveneiden ja perämoottorien välillä.

Olemassa on malleja, joissa on kaksi käyttötarkoitusta, jotka toimivat hyvin joissa ja järvissä.

Joissakin malleissa on parempi soveltuvuus laajoihin, karkeisiin vesiolosuhteisiin kuin toisissa.

Johtuen niiden etenemisjärjestelmästä, useimmat jetveneet kääntyvät paikallaan, kun opit niitä käyttämään.

Jetveneiden Haitat:

Nämä ovat käytännössä ne johtavat syyt ihmisten epäilyksiin jetveneiden luotettavuudesta:

Valitettavasti vastaus kysymykseen "Onko jetveneillä peruutusvaihdetta?" on kielteinen. Yksi päävalituksista monilta jetveneen omistajilta on, että niitä on vaikea peruuttaa, vaikka tämä ei ole niiden luonnollinen kyky.

Koska useimpien jetveneiden moottorit toimivat luonnostaan korkeilla kierrosluvuilla, ne kuluttavat paljon polttoainetta. Tässä mielessä ne eivät ole mitään perävetolaitteiden ja perämoottoreiden kaltaisia.

Tekijät, jotka vaikuttavat Jetveneen Luotettavuuteen:

Merkittävä huolenaihe useimmille käyttäjille, jotka valitsevat, minkä jetveneen ostaa, on moottorin luotettavuus. Sinun tulisi tutkia minkä tahansa harkitsemasi brändin mainetta ja luotettavuutta, olipa se sitten Mercury Optimax tai ei.

Jetveneet, joilla on moottorin ylikuumenemisongelmia tai tukkeutuneita siipipyöriä, vaativat jatkuvaa huoltoa ja korjauksia. Ne eivät yksinkertaisesti kykene tarjoamaan tyypillistä iloista kokemusta muuten.

Jotta varmistat pitkän käyttöiän ja luotettavuuden, sinun tulisi myös olla tietoinen valmistajan tarkoista huolto-ohjeista. Tämä auttaa sinua varmistamaan, että suoritat tarvittavat tarkastukset ja huollot.

Henkilöt, jotka tarvitsevat aikaa oppiakseen käyttämään jetvenettään, voivat aiheuttaa osien nopeampaa heikkenemistä ja mahdollisesti vahingoittaa niitä siihen pisteeseen, että se vaikuttaa suorituskykyyn.

Ovatko Yamaha-veneet hyviä kalastukseen?

Yksi luotettavimmista ja mukautuvimmista jetveneistä, joita löydät, ovat Yamaha-mallit. On olemassa useita Yamaha-malleja, jotka tarjoavat kalastuspaketin vaihtoehdon. Yamaha 210 FSH on esimerkiksi ihanteellinen jetvene kalastukseen sen keskikonsoli-suunnittelunsa ansiosta.

Jos teet suuren saaliin, keskikonsoli veneessäsi antaa sinulle enemmän tilaa kannella. Lisäksi tässä mallissa on kalalaatikkoja, vapapidikkeitä, ämpärisäilytystä ja jopa jäähdytin. Se on yksi parhaista jetvenemalleista näiden ominaisuuksien perusteella.

Voiko Yamaha Jetveneen Tehdä Nopeammaksi?

Yamaha-jetveneet ovat tunnettuja huomattavasta suorituskyvystään ja nopeudestaan, mutta mitä jos haluat lisätä sen vieläkin enemmän? Voiko Yamaha-jetveneen tehdä vielä nopeammaksi? Vastaus on ehdottomasti kyllä! Muutamilla päivityksillä ja muutoksilla voit saada kaiken irti Yamaha-jetveneestäsi ja kokea uskomattoman ajon kuin koskaan ennen. Moottorin tehostaminen on erinomainen tapa aloittaa, jos haluat Yamaha-jetveneesi kulkevan mahdollisimman nopeasti.

Päätelmä:

Uskotko myös kysymykseen "Ovatko jetveneet luotettavia?" voimakkaasti "Kyllä"? Jetveneillä on omat käyttökohteensa, huolimatta siitä, kuinka puutteellisia ne saattavat olla (mikä vesikulkuneuvo ei ole?). Se on ihanteellista, jos löydät mallin, joka on täydellinen sinulle.

Tämä korostaa, kuinka tärkeää on tehdä läksysi, tunnistaa tarkat vaatimuksesi, olla vastaanottavainen ammattilaisneuvonnalle ja yksinkertaisesti kouluttaa itsesi jetveneiden ominaisuuksista ja kyvyistä. Yhteenvetona on syitä, miksi ne ovat suosittuja.

Shop With MarineBroker!
Get Access To Handpicked Boat Accesories in our Shop

More news

Modus
New: 55m Fully Custom Codecasa Super Yacht Framura
The Elegant 180-Foot Superyacht 'Al Waab'
CL Yachts has launched a new yacht CLX96 29.5m 
10 Top Water Sports to Try in Your Summer Vacation
Mulder THIRTYSIX
Sanlorenzo SL102 Asymmetric
How to Drive a Boat
The Fold-Out, Walk-Around Beach Club on Sunreef's New 140-Foot Sailing Catamaran
What To Wear On Boat

From Our Boat Database

Astilleros de Mallorca Elysium
Sanlorenzo Lars
Apreamare 44
3D Tender World Travel 200
Aquanaut Drifter CS 1200 AK
Lagoon 400 S2
Sanlorenzo 42EXP
Astondoa Seaduction
AB Inflatables Navigo 13 VS
Alloy Yachts Imagine B
Get FREE access to our boating newsletter
Enter your email below to get access
👇
We have the highest respect for your inbox and only send the best, helpful content.
Share